+381 64 2308 207 support@qbit.rs
PRAKSA NA POZICIJI
Sistem administrator

Zdravo možda-budući-kolega,

Hvala ti što ćeš izdvojiti koji minut na naš oglas. Malo ćemo ti se predstaviti, a ti odluči da li ćeš se nakon toga ti predstaviti nama.

Mi smo mlada i inovativana firma koju čini tim sa dugogodišnjim iskustvom u radu na projektima velikih kompanija, ali smo isto tako radili i za manje kompanije sa velikim idejama i planovima. Otprilike onakve kakve smo mi. Želimo da se širimo i rastemo i možda baš sa tobom koji čitaš ovaj tekst nižemo uspehe, stičemo nove klijente ali i učimo i usavršavamo se.

Sigurni smo da, pored toga što u CV-ju nemaš trideset i dve stavke u odeljku radno iskustvo, jer nikako nisi uspeo da sa svojih (recimo) 25 godina imaš barem 10 aktivnog rada, možeš da doprineseš da budemo još bolji i uspešniji.
Nećemo ti zavirivati u indeks ili diplomu jer nas tvoj prosek na faksu ne zanima, ali nam je bitno da želiš da učiš i napreduješ, da se interesuješ da saznaš i primeniš svoje znanje tako što ćeš baciti neku zanimljivu ideju o tome kako da nešto rešimo i unapredimo.
Pošto si odlučio da pročitaš oglas sa naslovom Sistem administrator, pretpostavićemo da imaš osnovno znanje o IT sistemima koje prevazilazi uključivanje kompa i ulazak na Facebook.
Bilo bi dobro da imaš i vozačku dozvolu; ne da bismo te slali po burek već zbog toga što je nekada potrebno otići kod klijenta i rešiti neki problem koji remote-om ne možeš; B će biti dovoljna pošto se u gradu od iskopina kamionom svakako ne može.

Podrazumeva se da ćeš raditi u dinamičnom timu ali, pošto si to sigurno već pročitao u nekom drugom oglasu, podelićemo sa tobom još par stvari:

  • radimo sa malim i srednjim firmama na tome da im njihova IT infrastruktura služi, a ne da bude obrnuto;
  • koristimo aplikacije za nadgledanje tih sistema i svih njihovih komponenti i trudimo se da nam stvari ne promiču;
  • volimo da se posvetimo projektima i implementiramo svoje ideje kojima unapređujemo klijentovu IT infrastrukturu;
  • posebno su nam zanimljivi serveri i storidži;
  • imamo saradnike za mreže, ali nam je u planu da nekog pošaljemo na usavršavanje da bismo upotpunili i taj segment – možda ćeš to biti baš ti;
  • ovo će biti plaćena praksa i sa nama ćeš provoditi osam sati dnevno, a krajnji cilj nam je da, ako se dobro pokažeš i kockice nam se poklope, ostaneš deo našeg tima kao full time zaposleni, pa da živimo srećno do kraja života. Šalu na stranu, veoma nam je bitno da nam zaposleni rade u zdravoj atmosferi i da ih time, ali i mogućnostima za učenje i usavršavanje, zadržimo.

Ako ti se čini da bi mogao da se uklopiš, a želiš da učiš i napreduješ, pošalji nam do 10. oktobra svoj CV i motivaciono pismo na karijera@qbit.rs, a mi ćemo gledati da te preko veze ubacimo u uži krug i pozovemo na razgovor u naš kanc. Obećavamo ti da ćeš dobiti i udobnu stolicu.

qbit doo

Gradski park 2, 11080 Beograd
Tel: +381 64 2308 207
Mail: office@qbit.rs

PIB: 111310399
MB: 21460036