Office 365 je sada Microsoft 365!

Odgovor na pitanje da li je Microsoft 365 dovoljno dobar zavisi od toga da li ćete odabrati odgovarajući paket. Kada ga odaberete, možete biti sigurni da jeste.

Cenovnik

Paketi za različite potrebe

funkcije

Neki od osnovnih servisa

Teams

Komunicirajte sa kolegama i klijentima, razmenjujte datoteke i istovremeno radite na njima. Kombinujte razmenu poruka, glasovne pozive, video pozive i dostupnost u jednoj aplikaciji.

OneDrive

Uživajte u slobodi pristupa, editovanja i deljenja datoteka. Ukoliko izgubite uređaj, ne brinite, datoteke su još tu, u One Drive-u.

Outlook

Pristupite svom sandučetu ili kalendaru s bilo kog mesta, dokle god imate internet. Organizujte Outlook tako da odgovara vašim potrebama.

SharePoint

Kreirajte lokacije za deljenje datoteka i informacija sa kolegama, klijentima i partnerima, organizujte ih i pristupajte im sa bilo kog uređaja.

Exchange

Pristupite i organizujte sve mejlove sa bilo kog uređaja uz 50GB dostupnog prostora. Iskoristite prednost anti-malware i anti-spam filtera.

OneNote

Organizujte beleške onako kako vama odgovara a zatim im na jednostavan pristupite i menjajte, pristupajući im sa različitih uređaja.

Excel

Istovremeno sa kolegama radite na istom dokumentu. Više nema potrebe da šaljete mejlove i čekate da neko drugi završi sa editovanjem.

PowerPoint

Ne morate da brinete da li vaše kolege imaju poslednju verziju prezentacije. Sve što unesete ažurira se u realnom vremenu.

Word

Pristupajte besplatnim alatkama za formatiranje i obrascima, kreirajte dokumenta a zatim ih podelite sa kolegama i radite na njima u realnom vremenu.

Imate pitanje?

Kako da pređem na Microsoft 365?

Svi smo upoznati sa funkcijama i upotrebom desktop verzija aplikacija Word, Excel, PowerPoint i svakodnevno ih koristimo. Microsoft 365 sada pruža sasvim novo iskustvo za koje će vam možda biti potrebna pomoć administratora ili obuka. Ne brinite, mi smo tu kako bismo vam sve ovo obezbedili.

kako možemo pomoći

Migracija, održavanje i obuka

Migracija i održavanje

Upravljanje licencama, pretplatama i sigurnosnim sistemom, kao i sam prelazak, za prosečnog korisnika može delovati komplikovan. Svojim iskustvom korisnicima olakšavamo prelazak na Microsoft 365 a zatim korišćenje činimo jednostavnijim.

Obuka korisnika

Cloud servisi korisnicima nekada predstavljaju nepoznanicu. Da biste iskoristili sve fantastične mogućnosti koje pružaju SharePoint, Teams, Planner i drugi, kontaktirajte nas kako bismo zakazali obuku shodno vašim potrebama.

Zašto da pređem na Microsoft 365?

Microsoft 365 se bazira na cloud aplikacijama koje pružaju dodatne mogućnosti i koje su dizajnirane da povećaju nivo sigurnosti, produktivnosti, povezanosti i saradnje.

Mogućnost rada sa bilo kog mesta na kome postoji internet

Sinhronizacija svega što radite u realnom vremenu, na svim uređajima

Istovremeni rad na datotekama sa drugim članovima organizacije

Pojednostavljena saradnja i komunikacija

Bezbednost

Mogućnosti korišćenja top aplikacija

Odabirom pravog paketa koristite samo ono što vam je potrebno

  Podrška

Migracija i održavanje

Kod nas možete kupiti Microsoft 365 pakete i uz to se opredeliti za uslugu migracije i daljeg održavanja. Sigurni smo da ne možete da dozvolite dug prekid rada i produktivnosti. Proces migracije ne mora biti dug i komplikovan i izazivati frustracije. Učinićemo da ovaj proces bude brz, jednostavan i siguran. Kontaktirajte nas kako biste dobili najbolju ponudu.